Valentijn De Boe en Olivier van der Haegen werden met ingang van 1 januari 2020 benoemd tot lokaal vennoot bij Loyens & Loeff België. Valentijn is gespecialiseerd in publiek recht en Olivier is een expert in commerciële geschillen en arbitrage.

Valentijn De Boe is lid van de praktijkgroep Publiek en Administratief Recht van Loyens & Loeff in België. Valentijn is een expert in publiek-private samenwerkingen (PPS), overheidsopdrachten en algemeen publiek recht. Hij wordt vermeld als 'Up and Coming' advocaat in publiek recht en ‘Rising Star’ in PPS.

Olivier van der Haegen maakt deel uit van de praktijkgroep Litigation & Risk Management van Loyens & Loeff België. Olivier is een expert in internationale commerciële arbitrage, zowel ad hoc als onder institutionele regels. Hij behandelt ook geschillen voor Belgische rechtbanken in de bouw-, vastgoed-, energie- en voedingsindustrie. Olivier wordt ook erkend als ‘Next Generation Lawyer’ in geschillenbeslechting en als ‘Future Leader’ in internationale arbitrage.

Marc Vermylen, Managing Partner van Loyens & Loeff België: “We zijn verheugd om Valentijn en Olivier te mogen verwelkomen in hun nieuwe rol en zijn ervan overtuigd dat hun aanstelling als vennoot een sleutelrol speelt in de verdere ontwikkeling en consolidatie van Loyens & Loeff in België. Hun aanstekelijke drive en volledig engagement vormen een onbetwistbare troef in de verdere ontwikkeling van hun compatibele domeinen. We zien enorme opportuniteiten in hun verdere uitbouw van onze praktijk met betrekking tot internationale bouwprojecten en met inbegrip van geschillenbeslechting. We feliciteren hen van harte en wensen hen het allerbeste toe met wat zij zullen verwezenlijken in 2020 en de komende jaren.”